Het merk Nespresso
/
/
Het merk Nespresso
Het merk Nespresso

Het merk Nespresso

Hoe het merk Nespresso de koffiezetapparaat markt domineert

Denk je aan het beste Nespresso apparaat dan zul je waarschijnlijk denken aan de reclamespotjes van de bekende acteur George Clooney. In deze reclames drinkt hij op een hele elegante manier zodat je zelf ook van zo’n kopje koffie wilt gaan genieten. De klasse straalt van dit soort apparaten af en is een must voor in je huis. Er is tegenwoordig een grote variatie aan Nespresso apparaten op de markt en elk verschilt qua ontwerp van elkaar. Qua gebruik verschillen de vele machines niet van elkaar.

Hoe het zit met de diverse Nespresso apparaten

Nespresso apparaten zijn vandaag de dag helemaal hip en trendy. Daarom vind je ook diverse modellen te koop. Elk merk heeft zo z’n eigen variant van een Nespresso apparaat te staan. Een aantal merken in de wereld mogen een type Nespresso apparaat verkopen. Dan gaat het om Sage, Magimix, De’Longhi en Krups. Het merk Nespresso heeft zeventig diverse patenten in handen en zodoende kunnen ze heel specifiek beslissen wie de apparaten mogen produceren en in de markt zetten.

Nespresso apparaten verschillen niet heel erg van elkaar

Wanneer je op zoek gaat naar het beste Nespresso apparaat dan moet je rekening houden dat er weinig verschillen in de apparaten zitten. De reden hiervoor is dat Nespresso strenge regelgeving heeft hoe de koffie precies voorbereid moet worden. Ondanks de vele verschillende merken apparaten zit er daadwerkelijk weinig verschil in je uiteindelijke kopje koffie. De grootste verschillen zit hem in hoeveel water er in het reservoir kan, de capaciteit van opvang en de variatie aan koffie. De grootste verschillen van merken met hetzelfde model zit hem in de afmeting en het ontwerp. Desalniettemin zul je merken als je op zoek gaat naar het beste Nespresso apparaat dat veel van de apparaten er gewoon hetzelfde uit zien. Dat is iets waar je rekening mee moet houden.

Wat kan een Nespresso apparaat kosten?

Wil je een beste Nespresso apparaat aanschaffen dan is het verstandig om van tevoren een budget in gedachte te nemen. Wil je eenvoud dan heb je al snel een Nespresso apparaat voor 70 euro.

Wil je één en al luxe hebben dan ben je vaak 400 á 500 euro kwijt aan een apparaat. De prijs gaat meestal hand in hand met de beschikbare functionaliteiten. Wil je luxe hebben dan is het verstandig om een volautomatische Nespresso apparaat aan te schaffen. Zo’n apparaat maakt gebruik van gemalen koffiebonen. Houd je van lekkere cappuccino dan kan je beter ook een duurder model aanschaffen. Je kunt dan een Aeroccino ofwel melkopschuimer erbij kopen om de koffie klaar te maken. Of je kunt een duurder model aanschaffen waar de melkopschuimer al bij zit. De modellen met melkopschuimer zijn naast dat ze een stuk duurder zijn dan normale modellen ook groter qua afmeting. Wil je daarom een Nespresso apparaat aanschaffen met Aeroccino om een cappuccino klaar te maken moet je daar wel de ruimte voor hebben in je keuken.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.